ДекларацијаHAI-MOBILAN kapsule
Додаток на храна со рскавица од ајкула во прав и витамин Е.

Medosan Swiss формула
- Swiss Beauty AG, Bildstrasse 34, CH-9030 Abtwil

Произведено во Германија

Дистрибуција за ЕУ Medosan Handels GMBH, DE 67059 Ludwigshafen

Содржина: 18,4 г (60 капсули)

Нутрициски вредности (за 3 капсули (0,92 г)):
Енергија 12 (3)
Протеини 0,36 г
Јагленохидрати 0,3 г
Масти 0 г
Витамин Е 12 мг (100% RDA*)
RDA* Препорачана дневна доза

Состав:
Малтодекстрин, 32,7 % рскавица од ајкула во прав (New Zealand), капсула (желатин, titanium dioxide) , магнезиум стеарат, Витамин Е 12 мг.

Препорачана доза: 3 капсули на ден со чаша вода. Да не се пречекорува препорачаната дневна доза.

Напомена:
Да не се пречекорува препорачаната дневна доза.
Не смее да се користи како замена за разновидна храна и балансиран и здрав начин на живот.
Да се чува подалеку од дофат на деца.

Да се чува на ладно и суво место.

Рок на употреба: Втиснат на амбалажата

ВРАЌАЊЕ НА ПОЧЕТНАТА СТРАНА
Medosan