• Citrax Forte

    Citrax Forte

    Висока концентрација на екстракт од горчлив портокал

    Со користењето на Citrax Forte се поттикнува ослободувањето на маснотиите од клетките, а со тоа се забрзува метаболизмот и се намалува апетитот.

    Citrax Forte Капсулите Citrax Forte се додаток на исхрана, составени од екстракт од горчлив портокал ( Citrus aurantium ), синофрин и витамин Ц.

    Medosan

Капсули Citrax Forte


Citrus aurantium – природна помош

Во овој текст ќе ја анализираме состојката во капсулите Citrax Forte. Поголемиот дел од овие состојки можеме да ги пронајдеме во продажба како посебни суплементи. Капсулите Citrax Forte ги содржат најдобрите компоненти за помош при губењето на килограмите. Една капсула има различни позитивни ефекти врз нашето тело и на повеќе начини се намалува прекумерната тежина.

Капсулите Citrax Forte се препарат за намалување на килограмите. Тие се комбинација од лимон и сув есктракт од горчлив портокал ( Citrus aurantium ) кој ја содржи главната состојка sinefrin која се користи како средство за слабеење. Активните состојки на капсулите Citrax Forte ги уништуваат маснотиите. Метаболизмот се привикнува и го следи уништувањето на маснотиите. Поради тоа нема да се вратат изгубените килограми.

Citrax

Истражувањата докажаа дека производите за слабеење кои содржат горчлив портокал се ефикасно средство за намалување на килограмите. Станува збор за состојката синефрин, која е алкалоид со градба слична на познатиот епинефрин, но за разлика од синефринот, епинефринот покажува липолитичко дејство во масните клетки кога е во високи дози и има штетна нуспојава како што е зголемувањето на крвниот пририсок.

Citrax

Зошто да ги одбереме капсулите Citrax Forte?


Горчлив портокал - оваа билка потекнува од источно-азиските земји, а од 12.век се одгледува и користи во нашите краеви. Активната состојка синефрин во горчливиот портокал е одговорна за намалувањето на килограмите. Ја подобрува термогенезата, процес во кој нашето тело ги согорува калориите и ги претвара во енергија.

Синефринот ги стимулира рецепторите на клетките на масните ткива, а со тоа се поттикнува ослободувањето на мастите од клетките. На тој начин се забрзува метаболизмот и доаѓа до намалување на апетитот. За синефринот се тврди дека ја поттикнува термогенезата и оксидацијата на мастите, а со тоа се поттикнува метаболизмот. Ефектот е сличен како и кај активната состојка ефедрин која исто така го поттикнува слабеењето, но за разлика од ефедринот, синофринот нема штетно влијание врз срцето и крвниот притосок.

Лимонот на сите ни е добро познат, особено затоа што е богат со витамин Ц. Исто така е познат и како антиоксидант и се користи во бројни диети.

Витаминот Ц не ги намалува килограмите, туку помага во самата постапка на слабеење. Доколку користиме разни диети или го намалуваме внесувањето на калори, а дополнително и вежбаме, доаѓа до согорување на маснотиите, но и до ослободување на токсините. Витаминот Ц помага при слабеењето на тој начин што ја спречува оксидацијата и го штити организмот од токсините. Витаминот Ц помага и јетрата да го издржи поголемиот напор предизвикан од повеќе слободни радикали ослободени при слабеење.


НАРАЧАЈТЕ СЕГА CITRAX FORTE


Со бесплатните поштенски трошоци заштедувате дополнителни 150 ден. !

Состојба на ден : ДОСТАПНО

Очекуваниот рок на достава е 2-5 дена.

Одберете *  
Име *  
Презиме *  
Адреса *  
Поштенски број *  
Место *  
Датум на раѓање
Телефон *  
Email *
Ве молиме одберете на кој начин сакате да ги добивате најновите понуди ( може да одберете повеќе ):
Newsletter
БЕСПЛАТЕН каталог по пошта
Телефонски контакт
При превземање на пратката се плаќа цената и трошоците за достава(150 ден)*
(* поштарината не се наплатува доколку го остварите правото на бесплатана поштарина)

Телефон за информации и нарачки

(пон-пет: 8-18 h)

02/ 3216-923


img

КРАТКО ВРЕМЕ НА ИСПОРАКА

Нарачаните производи ги испорачуваме во најкраток можен рок, најчесто следниот работен ден.

img

СИГУРНА ДОСТАВА

Превземаме одговорност за сигурна достава на вашата адреса во неоштетена состојба..

img

ШВАЈЦАРСКИ КВАЛИТЕТ

Urasan Plus капсулите се изработени од квалитетни состојки со најсовремена технологија и се едноставни за употреба.